IT-tjänster för privatpersoner

Behöver du en prisvärd och högkvalitativ lösning för bredband och IP-telefoni i ditt hem? Då är Digital Privat något för dig. Med bredband helt utan bindningstid och med hastigheter på upp till 1000 Mbps är det här lösningen för hem med olika behov. Oavsett om du arbetar hemifrån, streamar filmer eller spelar online har Digital Privat allt du behöver. Addera därtill till IP-telefoni från bara 29 kronor/månad och reducera dina telefonikostnader perfekt i tider av åtstramning. Kontakta oss idag eller beställ nedan.

BREDBAND

Undersök om vi har några nykundsrabatter och teckna ett snabbt och stabilt bredband med korta förbindelser till viktiga knytpunkter för sociala medier, gaming och streamingtjänster.

Testa bredband från oss på Internetport med huvudkontor i natursköna Hälsingland. Hos oss är alla kunder lika mycket värda. Det innebär inga dolda avgifter, snabb och personlig
kundsupport och pålitliga anslutningar.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss eller beställ redan idag.

IP-TELEFONI

IP-telefoni från Internetport innebär telefoni med låg månadsavgift. Perfekt för den prismedvetne i tider av ekonomisk åtstramning.

Ring med oss för 29 kr/mån. Vill du veta mera? Hör av dig till oss eller beställ redan idag.