Om oss

Internetport

Internetport är en pålitlig och erfaren IT-leverantör med huvudkontor i Hudiksvall. Med över tio års erfarenhet av bl.a. webbutveckling, serverhosting, bredbandslösningar, telefoni, systemutveckling och servicedesk-lösningar har vi kunskapen och expertisen att ta ditt projekt från idé till färdig lösning med korta beslutsvägar.

Som en uppstickare bland de stora IT-jättarna är vår affärsidé, att engagerat och personligt leverera prisvärda och skalbara IT-lösningar som lägger grunden för framgångsrika företag. Våra tjänster erbjuder maximal flexibilitet helt utan bindningstid. Som kund kan du med kort varsel justera ditt koncept uppåt eller nedåt beroende på affärssituation.

På Internetport i natursköna Hälsingland vet vi att företagande kan gå upp och ner likt en berg- och dalbana, speciellt i tider av oro. Vår övertygelse är att affärsmässig frihet skapar trygghet och mod att våga utvecklas. Ett win-win-koncept som gynnar båda parter.

Så oavsett om du är ute efter en helhetslösning inom IT-drift eller om du behöver vissa kompletterande insatser så har vi garanterat en lösning för dig. Med tjänster som Digital Total och Digital Komplement erbjuder Internetport kostnadseffektiva och stressreducerade IT-lösningar som leder till ett friktionsfritt och sömlöst företagande.

Vår historia

Peter Forslund är bondpojken från Kramfors som hittade kärleken i Hudiksvall och blev med IT-företag 2008.

Välkommen till Internetport
– en synnerligen jordnära aktör bland molnen!

Varför Internetport?

Internetport ser till att allt inom IT fungerar på ditt företag så att du kan ägna dig åt din kärnverksamhet. Vi hjälper till med allt från bredband och telefoni till avancerade och kundanpassade IT-lösningar som dedikerade servrar, e-handelsplattformar och helhetslösningar för butikskedjor. Om du vill ha en pålitlig, driftsäker och kostnadseffektiv partner – då är vi på Internetport rätt för dig.

Vi har egna datahallar

Vårt datacenter består av två datahallar, en i Hudiksvall och en i Kista utanför Stockholm. Datahallarna är 150 m2 respektive 400 m2 och fullt utrustade för drift av kritiska IT-miljöer. Datahallarna är fullt redundanta och feltoleranta när det gäller kylsystem, strömförsörjning och internetuppkopplingar. Vi är certifierade enligt PCI Data Security Standard (PCI DSS) vilket krävs för att hantera säkra korttransaktioner. Idag hostar vi tusentals fysiska och virtuella servrar. Vi har 10Gbit bandbredd mot Internet och vår telefoniinfrastruktur används varje dag för att hantera upp emot 12 000 samtal.

Våra medarbetare

Vi på Internetport vore ingenting utan våra medarbetare. Hos oss jobbar erfarna och kompetenta systemutvecklare, systemkonsulter, IT-tekniker och servicedesk medarbetare. Vi jobbar varje dag för att leverera IT-tjänster av hög kvalitet och god service till ett bra pris till våra kunder.

Samarbetspartners