Karriär

Att jobba hos Internetport

På Internetport jobbar vi varje dag för att hjälpa våra kunder att ligga tekniskt i framkant. Det innebär att vi behöver vara lyhörda för våra kunders behov, ha hög teknisk kompetens och förståelse att kunna erbjuda den bästa lösningen utifrån kundens önskemål och krav samt slutligen att leverera tekniskt avancerade lösningar som uppfyller höga krav vad gäller driftsäkerhet, kvalitet och servicenivå. Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare trivs på jobbet. Gör man det tror vi att man engagerar man sig mer och presterar bättre. Detta ger i slutändan nöjda kunder och det är det vi hela tiden strävar efter.

Har du de egenskaper som krävs för att kunna leverera ovanstående tror vi att du skulle passa utmärkt hos oss på Internetport!

Att leva, jobba och bo i Hudiksvall

Internetport ligger i kuststaden Hudiksvall i Hälsingland. Här finns alla möjligheter att skapa ett bra liv. Ett varierat och spännande näringsliv med framgångsrika företag, attraktivt boende till bra priser, närhet till bra kommunikationer, fantastisk natur precis runt knuten och ett rikt och varierat kulturliv.

Vill du jobba på Internetport

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med rätt personer. Även om vi inte har någon ledig tjänst just nu så kan tillfälle dyka upp längre fram!

Skicka ditt CV till jobb@internetport.se.

Teknikkonsult  IT-infrastruktur till snabbväxande IT-företag

GÄVLE TILLSATT
Internetport söker nu en IT-teknikkonsult med placering i Gävle.

Läs mer

Ekonom till Internetport

HUDIKSVALL TILLSATT
Internetport söker nu en ekonom med ambition att växa i sin roll.

Läs mer

IT-Konsult – Specialist IT infrastruktur

HUDIKSVALL TILLSATT

Servicedeskmedarbetare

HUDIKSVALL TILLSATT

Teknikkonsult/Supporttekniker – IT infrastruktur

HUDIKSVALL TILLSATT

Strategisk B2B-säljare inom IT

HUDIKSVALL TILLSATT

Orderadministratör

HUDIKSVALL TILLSATT

PHP- utvecklare

HUDIKSVALL TILLSATT

Servicedeskmedarbetare

HUDIKSVALL TILLSATT