Karriär

Att jobba hos Internetport

På Internetport jobbar vi varje dag för att hjälpa våra kunder att ligga tekniskt i framkant. Det innebär att vi behöver vara lyhörda för våra kunders behov, ha hög teknisk kompetens och förståelse att kunna erbjuda den bästa lösningen utifrån kundens önskemål och krav samt slutligen att leverera tekniskt avancerade lösningar som uppfyller höga krav vad gäller driftsäkerhet, kvalitet och servicenivå. Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare trivs på jobbet. Gör man det tror vi att man engagerar man sig mer och presterar bättre. Detta ger i slutändan nöjda kunder och det är det vi hela tiden strävar efter. Har du de egenskaper som krävs för att kunna leverera ovanstående tror vi att du skulle passa utmärkt hos oss på Internetport!

Attraktiv och inkännande arbetsgivare

Som arbetsgivare är vi stolta över vår låga personalomsättning. Våra medarbetare trivs med jobbet, vilket skapar kontinuitet i den kontakt vi har med våra kunder. Personliga relationer och högt erkännande är två saker som våra kunder uppskattar hos vår personal. Här på Internetport erbjuder vi attraktiva och flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta hemifrån. Sammantaget är vi en platt och prestigelös organisation där varje medarbetare arbetar tillsammans för att bidra till vårt vinnande koncept. Är du kanske vår nästa medarbetare?

Att leva, jobba och bo i Hudiksvall

Internetport ligger i kuststaden Hudiksvall i Hälsingland. Här finns alla möjligheter att skapa ett bra liv. Ett varierat och spännande näringsliv med framgångsrika företag, attraktivt boende till bra priser, närhet till bra kommunikationer, fantastisk natur precis runt knuten och ett rikt och varierat kulturliv.

Vill du jobba på Internetport?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med rätt personer. Även om vi inte har någon ledig tjänst just nu så kan tillfälle dyka upp längre fram! Skicka ditt CV till jobb@internetport.se.