Värdegrunder

Internetport – en aktör att lita på

Hållbara och kostnadseffektiva

Internetports affärsidé bygger på prisvärda, skräddarsydda, flexibla och skalbara hel- och dellösningar inom IT som effektiviserar och underlättar arbetsprocesser för företag inom olika branscher. Med över 15 års erfarenhet inom digitaliseringsprocesser har Internet såväl kompetens som erfarenhet att hitta IT-lösningar för små och stora företag.

Engagerade och lyhörda

På Internetport är vi ett väl sammansvetsat gäng på närmare tjugo engagerade medarbetare med olika kompetenser som kompletterar. Tillsammans delar vi strävan att varje dag erbjuda bästa tänkbara kundbemötande och service till våra kunder. Med huvudkontor i hjärtat av Hälsingland vet vi vikten av hur en jordnära och ödmjuk inställning skapar förtroende som ger ringar på vattnet. Internetport är en internetleverantör att lita på. Vi snackar inte, vi lyssnar och vi levererar.

Nyfikna och innovativa

På Internetport är vi barnsligt nyfikna på nya innovativa lösningar som förenklar och förbättrar såväl för oss själva som för våra kunder. Som fullskaleleverantör inom IT-infrastruktur är vi både stolta och tacksamma över att ha förmånen att samarbeta med flera namnkunniga leverantörer som håller oss uppdaterade med det senaste.

Samarbetspartners