Pågående störning
{{ status.name }} - {{ status.status_name}}
Klicka här för mer info

Ekonom till Internetport

Ekonom till Internetport

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Internetport söker nu en ekonom med ambition att växa i sin roll.

Internetport är ett snabbväxande IT-företag med ett flertal olika affärsområden riktade både mot företag och privatpersoner. Då vi har en kraftig tillväxt är effektiviseringar en nyckel till vår framgång. I denna roll ingår man som en viktig del i den förändringsprocess som hela tiden pågår.

Arbetsuppgifter!

Initialt kommer du huvudsakligen arbeta med kund-och leverantörsreskontra men arbetet innebär även att du ska delta i projekt för att effektivisera ekonomiavdelningen. Det här är en tjänst för dig som vill arbeta brett inom ekonomi och ta stort eget ansvar.

Vem är du?

För att passa i rollen har du minst en gymnasieutbildning inom ekonomi samt erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare arbetat i flera olika affärssystem och är en van användare av Office-paketet. Då arbetet innebär en del kontakter med både kunder och leverantörer är det viktigt med både svenska och engelska språkkunskaper.

Du som söker denna tjänst är noggrann och strukturerad. Vidare är du driven, analytisk och trivs med att lösa problem.

Då vi är ett litet glatt gäng som arbetar i högt tempo är självklart personkemin en mycket viktig komponent.

Ansökan!

Tror du att du är rätt person för detta jobb är det viktigt att du skickar in din ansökan så fort som möjligt då vi intervjuar kandidater löpande.

Frågor om jobbet och ansökan mailar du in till jobb@internetport.se.

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT!