Telefoniväxel

Nästa generations telefoniväxel i molnet! Med vår telefoniväxel tillkommer en mängd tjänster som ytterligare förbättrar din telefoni.

Nästa generations telefoniväxel i molnet

Internetports telefoniväxel är en mer avancerad telefonväxel. Tack vare det grafiska gränssnittet, som du kan ansluta dig till var och när som helst så länge du har internetuppkoppling, administrerar du enkelt dina vidarekopplingar, kortnummer och svarsgrupper.

Med en telefoniväxelväxel från Internetport slipper du ha en telefonväxel som tar plats och behöver underhållas. Istället har du den helt outsourcad, vilket gör din telefoni både billigare och mer flexibel.

  • Öka produktiviteten med enhetliga kommunikationsfunktioner
  • Mobilitet: Arbeta var som helst med Android och iOS-klienterna
  • Förbättra kundtjänsten med Click2Call och CRM integration
  • Lätt att hantera

Några av funktionerna som ingår

Heltäckande statistik

Telefonväxel med det rätta gränssnittet som du dessutom kan genomföra djuplodande analyser med, tack vare den grundliga och heltäckande statistiken som presenteras där. Du kan sätta egna parametrar, gå ner på individnivå och, givetvis, exportera statistiken till Excel.

Svarsgrupp

Genom att tilldela t.ex. ekonomiavdelningen en svarsgrupp ökar du den inringandes chans att nå fram med sitt ärende. Om trycket på en specifik svarsgrupp är högt kan du dessutom välja att koppla på ett kösystem.

Talsvar/IVR

Talsvar underlättar tillvaron för alla inblandade. När den inringande möts av en förintalad röst som ger tydliga instruktioner maximeras chansen för att kunden ska komma fram till rätt avdelning utan att din personal belastas, t.ex. ”Tryck 1 för att kopplas till kundservice”.

Röstbrevlåda

Du kan också låta den inringande skickas till en röstbrevlåda då varken du eller dina kollegor kan svara i telefonen. De intalade meddelandena kan du komma åt på Mina sidor och du kan också ställa in så att du får besked per e-post när ett meddelande kommer in.

Samtalsstatistik

Liksom namnet antyder får du med denna tjänst ökad insyn i hur ditt företags telefontrafik ser ut. Du kan när som helst spåra både inkommande och utgående samtal, var belastningen är som högst och mycket mer. Den filtreringsbara informationen är alltid åtkomlig och gör det lätt att fatta beslut om vilka åtgärder som är lämpliga för ditt företag.

Tilläggsfunktioner

Kösystem

Med ett kösystem slipper den inringande mötas av en upptagetton. Du ställer själv in hur kön ska slussa samtalen och i vilken takt. Ett tips är att låta de inringande ta del av speciella erbjudanden och information medan de köar. Några av de funktioner du kan ställa in är om musik eller rington ska höras i kön, vilket av nio tillgängliga språk promptarna ska vara på, om det ska vara en manlig eller kvinnlig röst (om du väljer svenska), hur ofta köplatsen ska annonseras, hur länge den inringande ska stå i kö.

Kösystem VIP

Med VIP-köfunktionen slipper den inringande sitta i kön medan samtalet väntar på att kopplas fram. Istället kan du låta kunden få möjligheten att lägga på och sedan bli uppringd. Denna funktion blir allt mer populär och är ett ypperligt sätt att skapa lite extra goodwill mellan dig och dina kunder.

Kömonitor

Ett perfekt redskap för dig som har växelns kösystem är vår kömonitor. Med kömonitorn får dina agenter alltid tillgång till realtidsuppdaterad information över hur trafiksituationen ser ut och kan på så vis sätta in extra resurser där det behövs som mest.

Guldnummer

När du väljer Internetport som leverantör får du alltid en mängd högkvalitativa nummer att välja mellan. Om du vill ha ett nummer som är extra lätt att komma ihåg rekommenderar vi något av våra guldnummer som givetvis kan kombineras med Internetport växel.

Utländska nummer

Är ditt företag verksamt i flera olika länder? Kombinera Internetport växel med internationella nummer. Vi har nummer av bra kvalitet och till marknadsledande avgifter i ett stort antal länder världen över.

Priser för Telefoniväxel Basic

Månadskostnad per 4 samtidiga linjer 250 kr/mån
Månadskostnad per 8 samtidiga linjer 500 kr/mån
För en normal kontorsväxel rekommenderas ca 4 anknytningar per linje, d.v.s. en växel med 4 samtidiga linjer rekommenderas för ca 16 anknytningar.
Startavgift (inkluderar uppsättning och grundkonfiguration max 1 timme) 795 kr
Avancerad konfiguration mot timdebitering 795 kr/tim

Priserna är exkl. moms. Behöver du fler samtidiga användare? Kontakta oss för offert på 0650-40 20 00, info@internetport.se eller använd formuläret längst ner på denna sida.

På server eller i molnet

Enkel administration

Sänk dina kostnader

Android och iOS

Windows & Mac