Kommunikationstjänster

Internetaccess

Internetport levererar bredband till företag i Sverige. Internetports bredbandstjänster för företag ger er en snabb och pålitlig Internetförbindelse till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Dessutom till marknadens bästa avtalsvillkor. Ingen bindningstid, inga startavgifter, prioriterad företagssupport och alltid fri datatrafik!

Läs mer »

IP-telefoni

Med telefoni från oss betalar du endast för dina samtal. Det enda som krävs är en internetanslutning. Du kan enkelt styra vidarekopplingar via telefon eller ett webbinterface. När du köper IP-telefoni från oss ingår även nummerpresentatör och röstbrevlåda utan kostnad. Våra telefonitjänster erbjuder vi till såväl privatpersoner som företag.

Läs mer »

Telefoniväxel

Internetports molnbaserade telefoniväxel är en mer avancerad telefonväxel. Tack vare det grafiska gränssnittet, som du kan ansluta dig till var och när som helst så länge du har internetuppkoppling, administrerar du enkelt dina vidarekopplingar, kortnummer och svarsgrupper.

Läs mer »

SIP-trunk

Tjänsten SIP-Trunk Företag är en smidig anslutning av SIP-baserad företagsväxel via SIP-Trunk mot Internetports telefoninät och det publika telefoninätet, PSTN. Det innebär telefoni med hög kapacitet och tillgänglighet som både förenklar och spar kostnader.

Tjänsten SIP-Trunk Företag är en smidig anslutning av SIP-baserad företagsväxel via SIP-Trunk mot Internetports telefoninät och det publika telefoninätet, PSTN.

SIP-Trunk tillsammans med Burst-funktionen hos våra datatjänster är en perfekt combo. Tillsammans kan du utan avbrott ringa upp till gränssnittets maximala kapacitet, upp till 1 000 fungerande samtal på ett 100 Mbit/s-interface. Det innebär telefoni med hög kapacitet och tillgänglighet som både förenklar och spar kostnader. Även det en attraktiv combo.

Remote Ethernet, RED

Med vår lösning RED så bygger man enkelt och stabilt upp ett säkert nät över vanliga Internetförbindelser.

WiFi

Ett stabilt WiFi nät med bra täckning där det behövs är idag allt viktigare. Vi kan hjälpa er få till en bra lösning utan att det behöver kosta en förmögenhet.

Läs mer »

Skicka ett meddelande