Kapacitets- och molntjänster

Internetports datacentertjänster levereras från vårt egna datacenter bestående av två fysiskt skilda serverhallar i Hudiksvall.

Datacentret har hög säkerhet och är utrustat med intrångsskydd, brandskydd, UPS-system med dieselreservkraft samt klimatanläggning. Samtliga anslutningar mot såväl Internetports fibernät som andra nationella och lokala fibernät är redundanta och löper fysiskt skilda vägar in i datacentret.

Dedikerad server

Vid behov av en kraftfull separat server kan en dedikerad server vara det bästa alternativet för dig och ditt företag. Internetport tillhandahåller en separat fysisk server utifrån dina önskade specifikationer. Servern placeras i vårt datacenter och förses med ström, kyla och internetaccess.

Du betalar en fast månadskostnad och behöver inte investera i någon utrustning. Vi ser till att servern fungerar och hanterar allt som har med hårdvaran att göra. Många kompletterar denna lösning med vår tjänst systemförvaltning för att få en bekymmersfri IT-leverans.

Kontakta oss för att hitta rätt lösning.
Om du vet vad du behöver, beställ här.

Virtuell Privat Server (VPS)

Om du söker en prisvärd och driftsäker serverlösning som enkelt och snabbt kan skalas upp eller ned vid förändrade behov är en Virtuell Privat Server (VPS) ett bra alternativ. Våra VPS-tjänster levereras kompletta med Internetaccess samt dagliga backuper för katastrofsäkring. Du har möjlighet att förändra antal CPU Core, RAM och HD-utrymme även under drift.

Kontakta oss för att hitta rätt lösning.
Om du vet vad du behöver, beställ här.

Kundanpassade lösningar

Vi erbjuder även helt kundanpassade lösningar utifrån dina behov av IT-kraft från ett datacenter. Exempel på detta kan vara brandväggar, lagringslösningar etc. Berätta för oss om dina behov så hittar vi den bästa lösningen för dig

Förutom våra standardtjänster Dedikerad server och Virtuell Privat Server erbjuder vi kundanpassade lösningar på dina behov av IT-kraft från ett datacenter.

  • Lagringslösningar
  • Brandväggar
  • Lastbalanserare
  • Ni har ett behov, vi har en lösning!

Skicka ett meddelande