E-handel

Vi levererar inte färdigsatta paket , vi skräddarsyr er en unik webbshop i Magento. Vi arbetar både med back-end, front-end och vi utvecklar även unika funktioner för era specifika behov.

Skräddarsydd shop

Vi levererar inte färdigsatta paket , vi skräddarsyr er en unik webbshop i Magento.  Vi arbetar både med  back-end, front-end och vi utvecklar även unika funktioner för era specifika behov.

Skräddarsy dina integrationer

Magento har stora integrationsmöjligheter vilket gör det smidigt för ditt företag. På Internetport kan vi hjälpa dig med en mängd olika integrationer som gör att ni kan automatisera och effektivisera arbetet genom att slippa dubbelarbete i olika system. Vi utvecklar dessutom egna funktioner för att din webshop ska bli så bra som möjligt.

Logistik

Effektiv logistik gör det enkelt för både dig och dina kunder. Med Magento låter vi dig integrera system för stora och kvalitetssäkra logistikföretag som DHL, Postnord, Schenker och UPS , 3 Parts Warehouse ex. ongoing.

Betallösningar

När det kommer till betalningar över internet är säkerhet, flexibilitet och enkelhet av största vikt. Med Magento e-handel kan vi integrera en mängd välkända och uppskattade betallösningar som Payex, Dibs, Klarna, Qliro.

Affärssystemet

De flesta företag använder någon form av affärssystem. Magento är väl förberett för de flesta varianter av externa system och vi på kan se till att din webshop kommunicerar smidigt med till exempel Visma business , fortnox m.fl.

Drift

Vi ser till att ehandels plattformen är utformad efter trafik där det kan handla om flera miljoner visningar uppskalad på flera servrar för en säker drift 24/7/365.

Optimerat för din plattform

Vi har stor erfarenhet av att prestandaoptimera Magento och andra webbshopar.

Vi säkrar din tillgänglighet

Vi ser till så att din webshop snurrar på , olika sla-avtal finns tillgängliga för både drift och fel avhjälpning i mjukvara.

Vi ger dig möjlighet att växa

Vi ser till att ehandels plattformen är utformad efter trafik där det kan handla om flera miljoner visningar uppskalad på flera servrar för en säker drift 24/7/365.

Skicka ett meddelande