Våra tjänster

Inom tjänster erbjuder vi lösningar för er som önskar lägga ut hela driftansvaret externt eller för er som fortsatt vill ansvara för er egen lösning och endast vill köpa till extra tjänster.

IT-tjänster

Internetport erbjuder ett flertal tjänster inom IT och kan ta ansvar för både hela som delar av driften om ni önskar.

Läs mer »

Kommunikationstjänster

Internetport är en svensk kommunikations- och internetoperatör för kunder med högt ställda kapacitetskrav. Med våra lösningar kan ni koppla samman geografiskt skilda kontor i samma nätverk och ringa både internt och externt med våra anpassade telefonsystem. Allt för att förenkla och kostnadseffektivisera er kommunikation. Vi levererar tjänster i hela Sverige.

Läs mer »

Kapacitets- och molntjänster

Om du har behov av lagringsutrymme så är våra kapacitets- och molntjänster något för dig. Våra serverhostingtjänster levereras från vårt eget datacenter bestående av två fysiskt skilda serverhallar i Hudiksvall. Datacentret har hög säkerhet och är utrustat med intrångsskydd, brandskydd, UPS-system med dieselreservkraft samt klimatanläggning. Samtliga anslutningar mot såväl Internetports fibernät som andra nationella och lokala fibernät är redundanta och löper fysiskt skilda vägar in i datacentret.

Läs mer »

Detaljhandel (Retail)

Till företag inom detaljhandeln erbjuder vi helhetslösningar med kassasystem och bakomliggande affärssystem, integration av system, bredband- och nätverkslösningar, datakapacitet och kraftfulla e-handelslösningar.

Läs mer »

E-handel

Har ni behov av en E-handels lösning där de standardplattformar som erbjuds inte räcker till? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för E-handel för de med större krav och behov.

Läs mer »

Skicka ett meddelande