Jobba hos oss på Internetport

Internetport Sweden AB är en Hudiksvallsbaserad IT-leverantör. Som en fullservicepartner inom IT tar vi varje projekt från idé till drift.

PHP-utvecklare

Vi söker en systemutvecklare till vårt kontor i Hudiksvall

TJÄNSTEBESKRIVNING

Du kommer att sitta som en nyckelkompetens i större e-handelsprojekt. Plattformen som vi arbetar med är i huvudsak Magento och därför förutsätts det att du har bred erfarenhet som PHP-utveckling och är van att arbeta med bland annat MySQL, Linux, HTML, Javascript och CSS. Du bör ha minst 4-5 års arbetslivserfarenhet som PHP-utvecklare.

KVALIFIKATIONER
  • Vana att arbeta i PHP-miljöer med plattformarna Magento och WordPress eller liknande – gärna inom e-handel.
  • Kunskap i databas/tabelldesign i MySQL.
  • Vana att välja moderna metoder/tekniker utifrån kundens behov, oavsett om det handlar om desktop, mobil eller responsiv design.
  • Mer än grundläggande kunskaper i CSS.
  • Vana att arbeta i Linux och har grundläggande kunskaper kring de vanligaste systemverktygen.
PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är drivande och kan arbeta både självständigt och tillsammans i team. Du kommer gärna med egna lösningsförslag och bollar idéer med kollegor och kunder. Ser kvalitetssäkring och testning som självklara inslag i de projekt du ansvarar för. Du kan självständigt leda och följa upp stora som små utvecklingsuppgifter.

Som person krävs det att du är lösningsorienterad, pålitlig och kundfokuserad. Du bör vara en lagspelare som gillar att arbeta i team tillsammans med drivande och kreativa kollegor. Erfarenhet av att arbeta agilat är en fördel.

ANSÖKAN

Lämna din ansökan till jobb@internetport.se

Strategisk säljare / Account Manager / Fältsäljare inom IT

Internetport Sweden AB söker en strategisk B2B-säljare för de IT-tjänster som vi erbjuder till företag i hela Sverige. Med ett driv och en strukturerad affärsutveckling kan du ta företaget vidare och hitta nya kunder.

Internetport erbjuder tjänster och lösningar för företag som önskar lägga ut hela eller delar av sin IT-drift externt. Grunden till den potentiella tillväxten finns, med relevanta tjänster och bra referenskunder. I denna säljroll är utgångspunkten att vara ute på fältet och träffa kunder löpande. Du blir vår spjutspets som får oss att hitta till nya kunder samt vårda dina befintliga kunder. Internetport har sitt huvudkontor i Hudiksvall, med du som söker tjänsten kan vara bosatt var som helst i landet. Vi söker primärt någon i Stockholmsområdet / Mälardalen, men alla placeringar är av intresse.

VI SÖKER DIG SOM

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att sälja till företagskunder. Du arbetar troligtvis som säljare idag, eller har tidigare verkat i säljrollen. Ett stort plus är att du tidigare har arbetat med IT eller har förståelse och kunskap om IT-relaterade frågor. Du kanske tidigare har arbetat som säljare av affärssystem, kassasystem, medicinska system, produktionssystem med mera. För att lyckas i rollen bör du vara öppen, självgående, ansvarstagande, lyhörd, kunna resa mycket i arbetet och ha viljan att träffa nya företag. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

VI ERBJUDER

Hos oss har alla möjlighet att växa och vi vill därför att du är med oss på lång sikt. Du kommer in precis nu när Internetport går in i en ny fas och växlar upp. Du har mycket stora möjligheter att skräddarsy ditt egna arbete. Då du ska besöka kunder ingår givetvis även tjänstebil.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning. Fast lön + provision. Placering där du bor.

ANSÖKAN

Om du tycker att tjänsten låter spännande så ser vi fram emot att träffa dig. Sök tjänsten genom att skicka ett personligt brev och CV till jobb@internetport.se. Vi tar löpande kontakt med personer som verkar passa i rollen. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

IT-Konsult – Specialist IT infrastruktur

Som konsult på Internetport agerar du ofta som specialist inom ditt fokusområde men det krävs även en bred generell IT kompetens.

Du arbetar självständigt i uppdrag och ansvarar både för längre projekt och kortare punktinsatser. Detta innefattar allt från förstudier/design till strategisk konsulting och projektledning/implementation samt viss support av driftslösningar. Du kommer även att ha ett tekniskt kundansvar och arbeta nära ”affären”. Du ingår i vår expertgrupp som består av erfarna konsulter inom sina respektive områden.

VI SÖKER DIG SOM HAR
  • Minst 5-års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med komplex IT-infrastruktur. Du arbetar troligtvis som konsult idag, eller har tidigare verkat i konsultrollen.
  • God vana av teknisk dokumentation och har ett genuint intresse av att dela med dig av din kunskap.
  • En stor bredd inom IT-infrastruktur och djup kunskap inom minst ett av följande områden: virtualisering, serverinfrastruktur, nätverk, säkerhet eller storage.
MERITERANDE EGENSKAPER
  • Ett stort plus är om du även har erfarenhet av automatisering och/eller systemövervakning.
FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN

Öppen, självgående, ansvarstagande, lyhörd och nyfiken. Ha ett stort teknikintresse kombinerat med en förståelse för kundnytta.

ANSÖK OCH BLI EN AV OSS

Skicka in din ansökan redan idag till jobb@internetport.se.
Vi hanterar ansökningar löpande så ansök så tidigt som möjligt.