Jobba hos oss på Internetport

Internetport Sweden AB är en Hudiksvallsbaserad IT-leverantör. Som en fullservicepartner inom IT tar vi varje projekt från idé till drift.

IT-Konsult – Specialist IT infrastruktur

Som konsult på Internetport agerar du ofta som specialist inom ditt fokusområde men det krävs även en bred generell IT kompetens.

Du arbetar självständigt i uppdrag och ansvarar både för längre projekt och kortare punktinsatser. Detta innefattar allt från förstudier/design till strategisk konsulting och projektledning/implementation samt viss support av driftslösningar. Du kommer även att ha ett tekniskt kundansvar och arbeta nära ”affären”. Du ingår i vår expertgrupp som består av erfarna konsulter inom sina respektive områden.

VI SÖKER DIG SOM HAR
  • Minst 5-års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med komplex IT-infrastruktur. Du arbetar troligtvis som konsult idag, eller har tidigare verkat i konsultrollen.
  • God vana av teknisk dokumentation och har ett genuint intresse av att dela med dig av din kunskap.
  • En stor bredd inom IT-infrastruktur och djup kunskap inom minst ett av följande områden: virtualisering, serverinfrastruktur, nätverk, säkerhet eller storage.
MERITERANDE EGENSKAPER
  • Ett stort plus är om du även har erfarenhet av automatisering och/eller systemövervakning.
FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN

Öppen, självgående, ansvarstagande, lyhörd och nyfiken. Ha ett stort teknikintresse kombinerat med en förståelse för kundnytta.

ANSÖK OCH BLI EN AV OSS

Skicka in din ansökan redan idag till jobb@internetport.se.
Vi hanterar ansökningar löpande så ansök så tidigt som möjligt.