Jobba hos oss på Internetport

Teknikkonsult  IT-infrastruktur till snabbväxande IT-företag

Internetport söker nu en IT-teknikkonsult med placering i Gävle.

Internetport är ett snabbväxande IT-företag med ett flertal olika affärsområden riktade både mot företag och privatpersoner. Under hösten kommer vi göra en större satsning på företagsmarknaden i Gävle med ett nystartat kontor. Gävlekontoret kommer initialt var bemannat med 4-5 personer. Förutom kollegor i Gävle har du även ett större gäng kollegor i Hudiksvall där vår servicedesk samt två av våra datahallar finns.

Arbetet:

Vi söker en person som kommer att arbeta med support och installation av datorer, servrar och nätverk primärt på plats i Gävle. Viss del av arbetet kommer ske på annan ort och resor förekommer.

Vi söker dig som vill utvecklas och bli specialist inom IT-infrastruktur inom ett par år. Som person är du ansvarsfull, ordningsam och trivs när det är mycket att göra. En god förmåga att kommunicera, service och samarbete efterfrågas då arbetet är nära kunder och kollegor.

Vi söker dig som har:

Ett brinnande intresse för IT och service
God pedagogisk förmåga
Kunskap inom Microsofts operativsystem, Office365, nätverk och kommunikation
Kunskap inom Microsoft Windows Server och Active Directory (AD)
B-körkort

Meriterande egenskaper:

Utbildning inom it
Erfarenhet av IT-teknikkonsult arbete
Erfarenhet av IT-support och användarsupport via telefon och fjärrstyrning (Servicedesk)
För att lyckas i rollen bör du vara:
Öppen, ansvarstagande, lyhörd och nyfiken. Ha ett stort teknikintresse och en strävan att utvecklas för framtida nya utmaningar.

Ansök och bli en av oss: 
Skicka in din ansökan redan idag till jobb@internetport.se
Vi hanterar ansökningar löpande så ansök så tidigt som möjligt.

Ekonom till Internetport TILLSATT

Internetport söker nu en ekonom med ambition att växa i sin roll.

Internetport är ett snabbväxande IT-företag med ett flertal olika affärsområden riktade både mot företag och privatpersoner. Då vi har en kraftig tillväxt är effektiviseringar en nyckel till vår framgång. I denna roll ingår man som en viktig del i den förändringsprocess som hela tiden pågår.

Arbetsuppgifter!

Initialt kommer du huvudsakligen arbeta med kund-och leverantörsreskontra men arbetet innebär även att du ska delta i projekt för att effektivisera ekonomiavdelningen. Det här är en tjänst för dig som vill arbeta brett inom ekonomi och ta stort eget ansvar.

Vem är du?

För att passa i rollen har du minst en gymnasieutbildning inom ekonomi samt erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare arbetat i flera olika affärssystem och är en van användare av Office-paketet. Då arbetet innebär en del kontakter med både kunder och leverantörer är det viktigt med både svenska och engelska språkkunskaper.

Du som söker denna tjänst är noggrann och strukturerad. Vidare är du driven, analytisk och trivs med att lösa problem.

Då vi är ett litet glatt gäng som arbetar i högt tempo är självklart personkemin en mycket viktig komponent.

Ansökan!

Tror du att du är rätt person för detta jobb är det viktigt att du skickar in din ansökan så fort som möjligt då vi intervjuar kandidater löpande.

Frågor om jobbet och ansökan mailar du in till jobb@internetport.se.
TJÄNSTEN ÄR TILLSATT!