IT-tjänster

Tjänster

Lägg ut hela eller delar av
driftansvaret för era IT-lösningar.

Datahall

Datacenter

Dedikerade servrar och VPS.
Vad är du i behov av?

Bredband och telefoni för företag

Kommunikation

Vi erbjuder bredband och IP-telefoni
till företag i hela Sverige.

Mina sidor

Era fakturor och tjänster i portalen…

KONTAKTA OSS

Helhetsleverantör

För att leva upp till dagens många krav levererar vi allt ifrån kundägda lösningar till molntjänster, till företag och organisationer.

Läs mer om oss

Några av våra kunder

Stars

Några anledningar till att välja oss

Tänk om Telia, Telenor och Comhem kunde leverera så enkelt och bra. Litet företag med utmärkt supportpersonal kan verkligen rekommenderas som Internet och IP-telefonleverantör.

Sune Helgesson

Jag har varit kund ett tag nu hos Internetport och deras support har varit fantastisk. Oftast så har det varit samma person som svarat mig varje gång på mina supportärenden och svarat på några få minuter oavsett tid på dygnet, vilket borde vara långt utanför normal arbetstid, och då gett bra och handfasta råd på både bredbands och IP telefoni-frågor

Anders Bergenholtz

Gillar starkt. Domän och webbhotell hos Internetport – Lätthanterlig kontrollpanel, snabb DNS och bra support.

Anne

Vi finns här för dig när du behöver assistans. Vår kundservice bedrivs av tekniskt kunnig personal med flera års utbildning och erfarenhet och kan ge dig rådgivning och assistans över telefon, e-post och livechat.

Enligt flera mätningar från Svensk Kvalitetsindex så besitter IT-branschen procentuellt flest missnöjda kunder. Vi på Internetport jobbar regelbundet med att förbättra kundupplevelsen ur alla aspekter, från första kontakt till drift och support av tjänst.

Internetport Sweden AB är en Hudiksvallsbaserad IT-leverantör med över tio års erfarenhet inom Server Hosting, Outsourcing, Bredbandslösningar, Telefoni, Systemutveckling och Servicedesk. Som en fullservicepartner inom IT tar vi varje projekt från idé till drift.

Läs mer om Internetport.