Kommunikation

Internetport är en svensk kommunikations- och internetoperatör för kunder med högt ställda kapacitetskrav. Vi levererar tjänster i hela Sverige.

Våra lösningar kan t.ex. hjälpa er koppla samman geografiskt skilda kontor i samma nätverk och ringa både internt och externt med våra anpassade telefonsystem. Allt för att förenkla och kostnadseffektivisera er kommunikation!

Internetaccess

Internetport levererar bredband till företag i Sverige.

Internetports bredbandstjänster för företag ger er en snabb och pålitlig Internetförbindelse till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Dessutom till marknadens bästa avtalsvillkor.

Ingen bindningstid, inga startavgifter, prioriterad företagssupport och alltid fri datatrafik!

Läs mer om bredband för företag
Nätverk
IP Telefoni Callcenter

IP telefoni

Internetport kan erbjuda alla former av IP telefoni.

Vår IP infrastruktur i kombination med vår kompetens kring IP telefoni gör att vi kan erbjuda er bästa möjliga lösning.

IP-telefoni, utan månadskostnad!

Internetport erbjuder ett enkelt och flexibelt abonnemang helt utan start eller abonnemangsavgift. Med telefoni hos oss slipper du tråkiga avtal och betalar endast för dina samtal! Dessutom ingår även nummerpresentatör och röstbrevlåda! Du kan enkelt styra vidarekopplingar via telefon eller ett webb-interface.

Läs mer om IP-telefoni

Telefoniväxel

Nästa generations telefoniväxel i molnet!

Internetports telefoniväxel är en mer avancerad telefonväxel. Tack vare det grafiska gränssnittet, som du kan ansluta dig till var och när som helst så länge du har internetuppkoppling, administrerar du enkelt dina vidarekopplingar, kortnummer och svarsgrupper.

Läs mer om telefoniväxel
3cx