Kommunikation

Internetport är en svensk kommunikations- och internetoperatör för kunder med högt ställda kapacitetskrav. Vi levererar tjänster i hela Sverige.

Våra lösningar kan t.ex. hjälpa er koppla samman geografiskt skilda kontor i samma nätverk och ringa både internt och externt med våra anpassade telefonsystem. Allt för att förenkla och kostnadseffektivisera er kommunikation!

Internetaccess

Internetport levererar Internetaccess i hela Sverige.

Internetports bredbandstjänster för företag ger er en snabb och pålitlig Internetförbindelse till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Dessutom till marknadens bästa avtalsvillkor.

  • Ingen bindningstid
  • Inga startavgifter
  • Prioriterad företagssupport
  • Alltid fri datatrafik!

Fiberanslutning via stadsnät
Är ni redan ansluten till fiber via stadsnät från IP-Only, ServaNet eller Fiberstaden kan ni enkelt se priser och beställa tjänster via nedanstående länkar.

Internet via ADSL
Om ni saknar fiber från ovanstående stadsnät kan ni beställa ett ADSL abonnemang som går via er befintliga telefonledning. Gäller endast i Hudiksvallsregionen.

Om ovanstående alternativ inte passar eller om ni är osäkra på vad ni ska välja kontakta vår kundtjänst så hjälper vi er ta fram bästa möjliga alternativ.

IP-ONLY
SERVANET
FIBERSTADEN
ADSL VIA FIBERSTADEN
Nätverk
IP Telefoni Callcenter

IP telefoni

Internetport kan erbjuda alla former av IP telefoni.

Vår IP infrastruktur i kombination med vår kompetens kring IP telefoni gör att vi kan erbjuda er bästa möjliga lösning.

IP-telefoni, utan månadskostnad!

Internetport erbjuder ett enkelt och flexibelt abonnemang helt utan start eller abonnemangsavgift. Med telefoni hos oss slipper du tråkiga avtal och betalar endast för dina samtal! Dessutom ingår även nummerpresentatör och röstbrevlåda! Du kan enkelt styra vidarekopplingar via telefon eller ett webb-interface.

OBS!!! Vår IP-telefoni fungerar även om ni har bredband från annan leverantör.

BESTÄLL DIN TELEFONI HÄR eller kontakta kundtjänst!

SIP-trunk Internetport

Slipp dubbla accesskostnader för röst- och datakommunikation – med SIP. Tjänsten SIP-Trunk Företag är en smidig anslutning av SIP-baserad företagsväxel via SIP-Trunk mot Internetports telefoninät och det publika telefoninätet, PSTN.

SIP-Trunk tillsammans med Burst-funktionen hos våra datatjänster är en perfekt combo. Tillsammans kan du utan avbrott ringa upp till gränssnittets maximala kapacitet, upp till 1 000 fungerande samtal på ett 100 Mbit/s-interface. Det innebär telefoni med hög kapacitet och tillgänglighet som både förenklar och spar kostnader. Även det en attraktiv combo.

IP-telefoner

Behöver ni IP-telefoner, headsets eller andra IP telefoniprodukter hittar ni ett urval i vår webbshop.

www.sipshop.se

3cx

Telefonväxel 3CX

3CX är en mjukvarubaserad telefonväxel som erbjuder enhetliga kommunikations­funktioner och möjlighet till callcenter.

Som en prisvärd programvarubaserad lösning erbjuder vi 3CX telefonväxel. Enkel att hantera och underhålla samt massor av fördelar för dig och ditt företag.

Läs mer på 3cx.com

3cx logo

  • Öka produktiviteten med enhetliga kommunikationsfunktioner: Närvaro, chatt
  • Mobilitet: Arbeta var som helst med Android och iOS-klienterna
  • Förbättra kundtjänsten med Click2Call och CRM integration
  • Lätt att hantera
Ikon moln

På server eller i molnet

Ikon kugghjul

Enkel administration

Sänk dina kostnader

Ikon mobiltelefon

Android och iOS

Ikon Microsoft Apple

Windows & Mac

IP Kommunikation

Ethernet Link – Omanagerat WAN

Länken till en smidigare organisation går via Internetports Ethernet Link. Med Ethernet Link förbinder du olika orter med samma snabba, enkla och kostnadseffektiva teknik som du använder lokalt på ett enda kontor. Du får ditt eget switchade LAN även på nationell eller nordisk nivå, utan att gå omvägen via routrar. Och håll i dig: Vi talar om hastigheter på multipler av 100 eller 1000 Mbit/s. Tekniken innebär dessutom färre servrar och brandväggar, en gemensam Internetanslutning, sänkta licenskostnader, enklare underhåll, en enda telefonväxel och kanske rentav färre resor. Tillsammans blir ni digitalt starka.

IP Link – Managerat WAN

Du och dina kolleger har mycket att vinna på att få digital närhet och snabb intern kommunikation. Det gör ni enkelt via IP Link. Med Internetports managerade IP-VPN-tjänst för ni samman olika orters lokala nätverk i ett företagsnät på lager 3-nivå, helt skilt från Internet. Tjänsten har stöd för så kallad alla-till-alla-kommunikation, men ni kan även skräddarsy trafikutbytet till att exempelvis enbart gälla utbytet med huvudkontoret. IP Link införs smidigt med befintlig privat IP-adresstruktur på olika LAN som distribueras mellan kontoren utan adressöversättning. Enkelheten är styrkan i Internetports IP Link.

LAN Access

Med Internetports managerade tjänst LAN Access kan du som kund snabbt och enkelt få tillgång till ett högpresterande lokalt nätverk och minska IT-administrationen. Du frigör intern kraft när vi ansvarar för planering, installation och underhåll, allt till en fast kostnad. Det enda överraskningen med LAN Access är snabbheten, aldrig priset. Lösningen är skalbar och växer med dina kontor. Tjänsten är smidig och kan levereras till många geografiskt spridda platser med få switchar – en smart lösning för butikskedjor. Val av switchar är flexibelt baserat på antal användare och funktion. Tjänsten levereras som ett tillägg till våra WAN- och Internet-tjänster.

WiFi Access

Idag kan första frågan från en kund vara: ”Har ni WiFi?” Svaret är förstås ja, och med Internetports managerade tjänst får du snabbt och enkelt tillgång till ett högpresterande trådlöst nätverk utan ökad IT-administration. Ditt företag frigör intern kraft eftersom vi ansvarar för planering, installation och underhåll, allt till en fast kostnad. Inga överraskningar alltså – utom nätets snabbhet. Lösningen är skalbar och levereras till flera geografiskt spridda platser med få accesspunkter, t ex butiker. Självklart är tjänsten lika smart för större installationer med många accesspunkter, t ex kontor. Val av accesspunkter är flexibelt baserat på antal användare och placering. WiFi Access levereras som ett tillägg till Internetports WAN-, Internet- och LAN-tjänster.

VPS

Datacenter

Internetports datacentertjänster levereras från vårt egna datacenter bestående av två fysiskt skilda serverhallar i Hudiksvall. Då vi har två datahallar på separata platser kan vi erbjuda er säkra tvåhallslösningar.

Läs mer >

Kablar IT-kommunikation

Kommunikation

Internetport är en svensk kommunikations- och internetoperatör för kunder med högt ställda kapacitetskrav. Vi levererar tjänster i hela Sverige.

Läs mer >

Tjänster

Inom tjänster erbjuder vi lösningar för er som önskar lägga ut hela driftansvaret externt eller för er som fortsatt vill ansvara för er egen lösning och endast vill köpa till extra tjänster.

Läs mer >

Logga in

Logga in i kundpanelen för att hantera dina tjänster hos oss, se dina fakturor, få online support och beställa nya tjänster.


Återställ lösenord

Internetport

×