Kommunikation

Internetport är en svensk kommunikations- och internetoperatör för kunder med högt ställda kapacitetskrav. Vi levererar tjänster i hela Sverige.

Våra lösningar kan t.ex. hjälpa er koppla samman geografiskt skilda kontor i samma nätverk och ringa både internt och externt med våra anpassade telefonsystem. Allt för att förenkla och kostnadseffektivisera er kommunikation!

Internetaccess

Internetport levererar bredband till företag i Sverige.

Internetports bredbandstjänster för företag ger er en snabb och pålitlig Internetförbindelse till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Dessutom till marknadens bästa avtalsvillkor.

Ingen bindningstid, inga startavgifter, prioriterad företagssupport och alltid fri datatrafik!

Läs mer om bredband för företag
Nätverk
IP Telefoni Callcenter

IP telefoni

Internetport kan erbjuda alla former av IP telefoni.

Vår IP infrastruktur i kombination med vår kompetens kring IP telefoni gör att vi kan erbjuda er bästa möjliga lösning.

IP-telefoni, utan månadskostnad!

Internetport erbjuder ett enkelt och flexibelt abonnemang helt utan start eller abonnemangsavgift. Med telefoni hos oss slipper du tråkiga avtal och betalar endast för dina samtal! Dessutom ingår även nummerpresentatör och röstbrevlåda! Du kan enkelt styra vidarekopplingar via telefon eller ett webb-interface.

Läs mer om IP-telefoni

Telefoniväxel

Nästa generations telefoniväxel i molnet!

Internetports telefoniväxel är en mer avancerad telefonväxel. Tack vare det grafiska gränssnittet, som du kan ansluta dig till var och när som helst så länge du har internetuppkoppling, administrerar du enkelt dina vidarekopplingar, kortnummer och svarsgrupper.

Läs mer om telefoniväxel
3cx

IP Kommunikation

Ethernet Link
– Omanagerat WAN

Länken till en smidigare organisation går via Internetports Ethernet Link. Med Ethernet Link förbinder du olika orter med samma snabba, enkla och kostnadseffektiva teknik som du använder lokalt på ett enda kontor…

IP Link
– Managerat WAN

Du och dina kolleger har mycket att vinna på att få digital närhet och snabb intern kommunikation. Det gör ni enkelt via IP Link. Med Internetports managerade IP-VPN-tjänst för ni samman olika orters lokala nätverk i ett företagsnät på lager 3-nivå, helt skilt från Internet…

LAN Access

Med Internetports managerade tjänst LAN Access kan du som kund snabbt och enkelt få tillgång till ett högpresterande lokalt nätverk och minska IT-administrationen…

WiFi Access

Idag kan första frågan från en kund vara: ”Har ni WiFi?” Svaret är förstås ja, och med Internetports managerade tjänst får du snabbt och enkelt tillgång till ett högpresterande trådlöst nätverk utan ökad IT-administration…

Läs mer om IP Kommunikation
VPS

Datacenter

Internetports datacentertjänster levereras från vårt egna datacenter bestående av två fysiskt skilda serverhallar i Hudiksvall. Då vi har två datahallar på separata platser kan vi erbjuda er säkra tvåhallslösningar.

Läs mer >

Kablar IT-kommunikation

Kommunikation

Internetport är en svensk kommunikations- och internetoperatör för kunder med högt ställda kapacitetskrav. Vi levererar tjänster i hela Sverige.

Läs mer >

Tjänster

Inom tjänster erbjuder vi lösningar för er som önskar lägga ut hela driftansvaret externt eller för er som fortsatt vill ansvara för er egen lösning och endast vill köpa till extra tjänster.

Läs mer >