Pågående störning
{{ status.name }} - {{ status.status_name}}
Klicka här för mer info

DIGITAL TOTAL

Kommunikationstjänster

InternetPort erbjuder en rad tjänster inom kommunikation som effektivt hjälper dig att hålla kontakten såväl med personal som dina kunder i realtid, oavsett var de befinner sig. Trygga lösningar som är både prisvänliga och anpassningsbara.

Bredband

Internetport levererar bredband till företag över hela Sverige. Våra bredbandstjänster för företag ger dig en snabb och pålitlig Internetförbindelse till ett konkurrenskraftigt pris. Dessutom till marknadens bästa avtalsvillkor. Ingen bindningstid, inga startavgifter, fri datatrafik och prioriterad företagssupport. Vår höga kundnöjdsamhet kanske gör att du vill testa?

IP-telefoni

IP-telefoni, även kallad VoIP-telefoni är ett telefonsystem som använder en internetanslutning i stället för en traditionell telefonlinje. Med IP-telefoni kan du ringa och ta emot samtal med hjälp av en VoIP-telefon, dator eller smartphone. IP-telefon är överlag en både kostnadsbesparande, lättintegrerad och flexibel lösning.
Med telefoni från Internetport betalar du endast för dina samtal. Det enda som krävs är en internetanslutning. Du kan enkelt styra vidarekopplingar via telefon eller ett webbinterface. När du köper IP-telefoni från oss ingår även nummerpresentatör och röstbrevlåda utan extra kostnad. IP-telefoni erbjuds till både företag och privatpersoner till en abonnemangskostnad på endast 29 kr/mån.

Telefoniväxel

Är du i behov av en mer avancerad telefonväxel. Då bör du spana in Internetports molnbaserade telefonväxel med en mängd tjänster som förbättrar din telefoni. Med dess lättanvända grafiska användargränssnitt kan du enkelt vidarebefordra dina kortnummer och svarsgrupper, var som helst och när som helst – så länge du har en internetuppkoppling. Med växeltelefoni via oss behöver du inte administrera en egen telefonväxel som tar utrymme och kräver kostsamt underhåll.