Pågående störning
{{ status.name }} - {{ status.status_name}}
Klicka här för mer info

DIGITAL komplement

Service och Support

Hur ser handhavandeprocessen ut gällande hård- och mjukvara? Snurrar allt på som det ska från beställning av dator till skrivare och installation av mjukvara? Eller är det en av verksamhetens flaskhalsar? Internetport erbjuder en ”All-inklusive-lösning där vi tar hand om hela kedjan. Från t.ex. hårdvaran såsom datorn som klientanpassas och förbereds med mjukvara och inloggning. Vid eventuella support- och felsökningsärenden kan vi lätt avhjälpa genom smidig fjärrstyrning. Vi håller koll på när det är dags att förnya sortimentet.

Vår servicedesk är också en populär tjänst. Företaget kanske hanterar hårdvaran själv men du är i behov av rätt kompetens vid användarrelaterade frågor och felsökningar via telefon eller mail? Hör av dig så får du veta mer.

On- och Offboarding

On-boarding- och off-boarding-lösningar gör processen vid nyanställning, samt vid upphörande av anställning snabb och effektiv. Nya medarbetare kan snabbt komma ombord och avgående medarbetare kan lämna med minimala störningar.

IT-konsult

Söker du stöttning i ett IT-projekt? Kanske vill du ha tekniker på plats med jämna mellanrum? Våra kompetenta och erfarna IT-konsulter älskar utmaningar och brinner för att hitta innovativa lösningar som bidrar till våra kunders framgång. Hör av dig så handplockar vi en perfekt match till dig och din utmaning.