Pågående störning
{{ status.name }} - {{ status.status_name}}
Klicka här för mer info

DIGITAL komplement

Kommunikationstjänster

På Internetport erbjuder vi en mängd prisvärda kommunikationslösningar som hjälper dig att hålla kontakten såväl med anställda som kunder i realtid, oavsett var de befinner sig. Våra lösningar är säkra och anpassningsbara och omfattar alltifrån driftsäkra bredband till IP-telefoni och olika telefonväxelsystem. Bli tryggt mobila och kommunikativa med Internetport.

Telefoniväxel

Med en telefoniväxelväxel från Internetport slipper du ha en telefonväxel som tar plats och behöver underhållas. Istället har du den helt outsourcad, vilket gör din telefoni både billigare och mer flexibel.

 • Öka produktiviteten med enhetliga kommunikationsfunktioner
 • Mobilitet: Arbeta var som helst med Android och iOS-klienterna
 • Förbättra kundtjänsten med Click2Call och CRM integration
 • Lätt att hantera

Några av funktionerna som ingår

 • Heltäckande statistik

  Telefonväxel med det rätta gränssnittet som du dessutom kan genomföra djuplodande analyser med, tack vare den grundliga och heltäckande statistiken som presenteras där. Du kan sätta egna parametrar, gå ner på individnivå och, givetvis, exportera statistiken till Excel.

 • Kösystem

  Med ett kösystem slipper den inringande mötas av en upptagetton. Du ställer själv in hur kön ska slussa samtalen och i vilken takt. Ett tips är att låta de inringande ta del av speciella erbjudanden och information medan de köar. Några av de funktioner du kan ställa in är om musik eller rington ska höras i kön, vilket av nio tillgängliga språk promptarna ska vara på, om det ska vara en manlig eller kvinnlig röst (om du väljer svenska), hur ofta köplatsen ska annonseras, hur länge den inringande ska stå i kö.

 • Svarsgrupp

  Genom att tilldela t.ex. ekonomiavdelningen en svarsgrupp ökar du den inringandes chans att nå fram med sitt ärende. Om trycket på en specifik svarsgrupp är högt kan du dessutom välja att koppla på ett kösystem

 • Talsvar/IVR

  Talsvar underlättar tillvaron för alla inblandade. När den inringande möts av en förintalad röst som ger tydliga instruktioner maximeras chansen för att kunden ska komma fram till rätt avdelning utan att din personal belastas, t.ex. ”Tryck 1 för att kopplas till kundservice”.

 • Röstbrevlåda

  Du kan också låta den inringande skickas till en röstbrevlåda då varken du eller dina kollegor kan svara i telefonen. De intalade meddelandena kan du komma åt på Mina sidor och du kan också ställa in så att du får besked per e-post när ett meddelande kommer in.

 • Samtalsstatistik

  Liksom namnet antyder får du med denna tjänst ökad insyn i hur ditt företags telefontrafik ser ut. Du kan när som helst spåra både inkommande och utgående samtal, var belastningen är som högst och mycket mer. Den filtreringsbara informationen är alltid åtkomlig och gör det lätt att fatta beslut om vilka åtgärder som är lämpliga för ditt företag.

Tilläggsfunktioner

 • Kömonitor

  Ett perfekt redskap för dig som har växelns kösystem är vår kömonitor. Med kömonitorn får dina agenter alltid tillgång till realtidsuppdaterad information över hur trafiksituationen ser ut och kan på så vis sätta in extra resurser där det behövs som mest.

 • Integrationer

  Det är sällan som ett system täcker kundens hela behov av digitalisering. Därför behövs integrationslösningar som överbryggar och möjliggör kommunikation mellan flera olika system. På Internetport har vi över tio års erfarenhet av systemutveckling och integrationslösningar för små och stora företag inom skilda branscher. Våra tekniker, eller digitala skräddare som vi skämtsamt kallar dem, älskar att skräddarsy unika systemlösningar efter kundens behov för ett friktionsfritt och ”sömlöst” företagande. Vanliga system som vi integrerar med växeln är affärssystem, CRM-system, redovisningssystem, ärendehanteringssystem med mera. Men också webbutveckling, e-handelslösningar och administration av on- och offboarding vid nyanställning och upphörande av anställning.

 • Guldnummer

  När du väljer Internetport som leverantör får du alltid en mängd högkvalitativa nummer att välja mellan. Om du vill ha ett nummer som är extra lätt att komma ihåg rekommenderar vi något av våra guldnummer som givetvis kan kombineras med Internetport växel

 • Utländska nummer

  Är ditt företag verksamt i flera olika länder? Kombinera Internetport växel med internationella nummer. Vi har nummer av bra kvalitet och till marknadsledande avgifter i ett stort antal länder världen över.

Priser för Telefoniväxel enkel och avancerad

Växel från 0 kr/mån
Fast anknytning från 29 kr/mån
Mobil anknytning i Telias nät från 99 kr/mån
Startavgift (inkluderar uppsättning och grundkonfiguration max 1 timme) Ingår kostnadsfritt
Avancerad konfiguration mot timdebitering 795 kr/tim

På server eller i molnet

Enkel administration

Sänk dina kostnader

Android och iOS

Windows & Mac